• DOLAR 32.482
  • EURO 34.945
  • ALTIN 2436.547
  • ...
Cemal Toptancı, HÜDA PAR`ı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eski Sur Belediye Başkanı Cemal Toptancı, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu ve İl heyeti ile görüştü.

Yapılan görüşmede çözüm süreci, 6-8 Ekim Kurban Bayramı katliamı ve yapılacak olan genel seçimler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Eski Sur Belediye Başkanı ve Araştırmacı Yazar Cemal Toptancı, beraberindeki heyetle birlikte HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret etti. HÜDA PAR`ı ziyaret eden Toptancı ve heyetini, Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, HÜDA PAR Kurucu Üyesi Vedat Turgut, İl Başkan Yardımcısı Metin Turan ve yanı sıra il heyeti karşıladı.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı`nın 1. Olağan Kongresinde il başkanı olarak seçilen Tanrıkulu`ya hayırlı olsun dileklerinde bulunan Toptancı, bu görevinde hayırlı adımların atılmasına devam edilmesi yönünde temennilerde bulundu.

6-8 Ekim Kurban Bayramı katliamını Kınadı

6-8 Ekim olaylarında PKK yandaşları tarafından vahşice katledilen Yasin Börü ve arkadaşları için taziyelerini bildiren Cemal Toptancı, bu vahşi cinayetleri işleyenleri şiddetle kınadığını belirtti.

6-8 Kurban Bayramı katliamı konusundaki hassasiyetlerinden dolayı Toptancı`ya teşekkür eden Tanrıkulu, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirterek bu duyarlılığı herkesten beklediklerini ifade etti.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir