• DOLAR 32.585
  • EURO 35.035
  • ALTIN 2457.692
  • ...
Bingöl'de okullarda 'Doğruluk ve Dürüstlük' işlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü ve ilde uygulamaya konulan “Başarıda Hedef 12 İçin 12 Adım Projesi” ve “Hedef 11 Değerler Eğitimi” uygulama faaliyetleri kapsamında Şubat ayında okullarda ‘Doğruluk ve Dürüstlük’ değeri işlendi.

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, kurum olarak, değerler eğitimini öğrencilerimize aşılamak amacıyla ilimizin çeşitli yerlerinde Şubat ayının değeri olan ‘Doğruluk ve Dürüstlük’ değerini anlatan afişler, Bingöl Belediyesi ile değerler Eğitimi Protokolü çerçevesinde bilboartlara asıldığını söyledi.

Sarı, “Değerler Eğitim projesi çerçevesinde olumlu söylem etkinliğinde her ay bir değer ortaya koyuluyor. Bu değerler okullarımızda işlenerek, öğrencilerin benimsemesi planlanıyor. Toplumda insanlar arasındaki iletişimi güçlendiren bu değerler ne kadar güçlü olursa kalkınma o kadar hızlı olur. Öğrenciler, belirlenen değer konularını kaleme alarak öyküler yazıyor ve böylelikle bu değerleri benimseyerek öğreniyorlar, Proje çerçevesinde okullarımızda Şubat ayında işlenmek üzere, Doğruluk ve Dürüstlük değeri işlenmiştir.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir