• DOLAR 32.341
  • EURO 35.123
  • ALTIN 2236.406
  • ...
Kızılay Batman Şubesi İzmir Çalıştayı'na katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İzmir Çalıştayı’na Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar katıldı. Kızılay'la ilgili düşünce ve görüşlerin paylaşıldığı toplantıda, Şube Başkanları ve Gençlik Kolları ile Kadın Kollarından temsilciler de katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kızılay Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, toplantının çok faydalı geçtiğini, diğer şube başkanları ve yöneticileriyle fikir alış-verişinde bulunduklarını, ayrıca Genel Başkanın da görüşlerini aldıklarını ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Daha sonra Kızılay Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin tarafından Eskişehir'e davet edilen Kızılay Batman Şubesi heyeti, Eskişehir Gençlik Kollarının organize ettiği kahvaltıda buluştu.

Gençleri dinleyen Kızılay Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, gençliğin Kızılay’a bakışını,  gözlerindeki ışığı ve yardımseverlik ruhunu gördüğünü söyledi.

Tezdiğ, sözlerine şöyle devam etti: “Kızılaycılık bir gönül işidir, iyilik yapmak yardımsever olmak, her zaman mazlumun yanında karşılıksız yer alıp, onlara yardım eli uzatmak ve ihtiyaçlarını giderip hiç bir karşılık beklememektir.” (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir