• DOLAR 32.339
  • EURO 35.208
  • ALTIN 2247.999
  • ...
Yeşilay Batman'da resim sergisi düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

1-7 Mart Yeşilay haftası münasebetiyle ‘Bu hayat benim, Gelecek hepimizin’ sloganıyla Türkiye Yeşilay Cemiyeti Batman Şubesi tarafından, Batman Park’ta madde bağımlıları konulu resim sergisi düzenledi.

Yeşilay haftası nedeniyle açıklama yapan Türkiye Yeşilay Cemiyeti Batman Şube Başkan Yardımcısı Aydın Tapkan, “Türkiye Yeşilay Cemiyeti, 1920 yıllında Hilal-i Ahar adıyla kurulan, ilerleyen zamanlarda bu mücadele alanına sigara, uyuşturucu madde, teknoloji ve kumar bağımlılığını ekleyen, gençliğe ve topluma zarar veren bütün zararlı alışkanlıklarla mücadele etmek, kültürüne, inancına bağlı nesiller yetiştirmek amacıyla faaliyet göstermektedir.” dedi.

Toplumun bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeylerini daha da arttırmayı hedeflediklerini belirten Tapkan,  “Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay haftası münasebetiyle halkımızın bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeylerini daha da arttırmayı hedeflemektedir. Bu yıl ‘Sağlığın ve İliğin Peşinde 95 yıl’ konsepti ve ‘Bu Hayat Benim, Gelecek Hepimizin’ sloganıyla kutlanan hafta, bağımlılıkla ve bağımlılığı teşvik eden güç ve odaklarla mücadele etme konusunda tüm otoriteleri ve toplumu harekete geçirmeyi amaçlamaktadır.” şeklinde konuştu. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir