• DOLAR 32.339
  • EURO 35.181
  • ALTIN 2240.72
  • ...
'28 Şubat'ı unutmadık ve unutturmayacağız'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28 Şubat Darbe Günlükleri Paneline, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Bilim Eğitim Kültür Araştırmaları Merkezi (BEKAM) Başkanı İbrahim Özmantar, akademisyen Prof. Dr. Mehmet Çelik, Gazeteci-Yazar Turgay Güler ve Anadolu Platformu Başkanı Turgay Aldemir katıldı.

“28 Şubat’ı unutmadık ve unutturmayacağız”

BEKAM Başkanı İbrahim Özmantar panelde yaptığı konuşmasında, “18 yıl önce tam da bugün bir 28 Şubat’ta iradelerimize ipotek koymak isteyenler ve vesayet ruhlular memleketimize, insanımıza, kazanımlarımıza, darbeler indirmek için bir araya gelmişlerdir. 1960’lardan, 1980’lerden darbelerden bugünlere gelmek için ne bedeller ödenmişti, ne acılar çekilmişti, ne çabalar gösterilmişti, bunu bilmiyorlar, takdir edemiyorlar. Bunun için 28 Şubat’ı unutmamak ve unutturmamak adına bugün buradayız.”dedi.

Panelin konuşmacılarından akademisyen Prof. Dr. Mehmet Çelik, Gazetici-Yazar Turgay Güler ve Anadolu Platformu Başkanı Turgay Aldemir’in birer konuşma yaparak 28 Şubat darbesiyle ilgili katılımcılara önemli bilgiler sundu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir