• DOLAR 32.593
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2432.169
  • ...
Umut Kervanı Platformu 12. İstişare Toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Yardım Platformu 3`üncü Bölge, 12`inci İstişare Toplantısını, platform üyesi Adana Umut-Der ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Toplantı Umut Kervanı Yardım Platformu Bölge Koordinatörü Masum Ayyıldız`ın açılış konuşması ile başladı.

Düzenlenen toplantı, platforma bağlı derneklerin 2014 yılı faaliyet raporlarını sunması ile devam etti.

Platform sözcüsü Mustafa Bozkurt, istişare toplantısının gündemini, “Muhtaçlara yönelik psikolojik ve sosyal destek kalitesinin artırılması ve karşılıklı tecrübelerden istifade ve faaliyetlerimizin paylaşımı” olarak ifade etti.

İstişare toplantısında değerlendirilen bazı konu başlıklarını dile getiren Bozkurt, “Mübarek üç ayların yaklaşması ile ilgili yapacağımız faaliyetlerin programını ve onunla ilgili istişarelerde bulunuyoruz.  Bu konuda Platformumuz bir dergi de hazırlamıştır. Dergi ile ilgili arkadaşlarımızla bilgi paylaşımında bulunuyoruz ve yine Platformumuzun başlatmış olduğu SMS kampanyası ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Bu çalışmamızın yayılıp duyurulması ve kamuoyunda gündem oluşması için de bilgi alışverişinde bulunduk.”  dedi.

Bozkurt, son olarak; “Yapılan çalışmaların, hizmetlerin hayırlara vesile olması bu konudaki çalışmaların da kalitesinin artırılması ve daha geniş kitlelere yayılması için elinde imkânı olan, bize katkıda bulunacak herkesi bu hayırlı çalışmamızda bizimle olmaya davet ediyoruz.” çağrısında bulundu.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir