• DOLAR 32.589
  • EURO 34.791
  • ALTIN 2407.306
  • ...
5 günlük haritalı hava tahmini
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz, ile Düzce, Zonguldak, Bartın, Sinop, G.Antep ve Kilis çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinden sonra Adana'nın doğu ilçeleri, Osmaniye çevreleri ve Hatay'ın kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı, kuzeybatı kesimlerde kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; akşam saatlerinden sonra Adana'nın doğu ilçeleri, Osmaniye çevreleri ve Hatay'ın kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (yağış anında kuvvetli rüzgar, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir