• DOLAR 32.561
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2427.871
  • ...
Öldürülen çobanın katil zanlısı yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus’un Karabucak ormanlarında çobanlık yaptığı sırada beş ayrı yerinden bıçaklanarak  öldürülen 72 yaşındaki İbrahim Altundağ’ın katil zanlısı olduğu iddia edilen bir kişi tutuklandı.

Tarsus’ta Yunus Emre Mahallesi ile Atalar Mahallesi arasında bulunan Karabucak Ormanında 3 gün önce koyunlarını otlatan ve 12 çocuk babası olduğu öğrenilen 72 yaşındaki İbrahim Altundağ, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak  öldürülmüş halde,  bir vatandaş tarafından bulunmuştu.

Olayın faillerinin hayvan pazarında hayvan satışı yapabileceklerini  değerlendiren Jandarma İstihbarat ekipleri, son 2 gün içinde 37 adet küçükbaş hayvan satışının gerçekleştiğinin bilgisine ulaşarak, satışı yaptığı iddia edilen T. E (32) isimli şahsı yakaladı.

Bir hayvan tüccarı tarafından satın alınan 37 adet küçükbaş hayvana 82 Evler Hayvan Pazarında el konuldu.

İbrahim Altundağ’ı bıçakla öldürdükten sonra ürküp kaçan 6 adet küçükbaş hayvanı ormanda bırakarak, önüne kattığı 37 adet küçükbaş hayvanı sürerek Bağlarbaşı mahallesine götürdüğü ve daha sonra hayvanları bir tüccara 6 bin 750 TL karşılığında sattığı iddialarıyla gözaltına alınan şüpheli, sağlık kontrolünden  geçirildikten sonra, hakkında hazırlanan tahkikat evrakları ile Tarsus Adliyesine sevk edildi.

Cinayet  zanlısı T.E.,  adliyeye götürülürken, gazetecilerin ‘Neden böyle bir şey yaptınız, değer miydi?’ sorusuna, ‘Suçlu değilim, ben kimseyi öldürmedim’ şeklinde yanıt verdi.

Jandarma ekipleri tarafından yoğun güvenlik önlemeleri altında Tarsus Adliyesinde Mahkemeye çıkarılan T. E. tutuklanarak cezaevine gönderildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir