• DOLAR 32.567
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2491.533
  • ...
Peygamber Sevdalıları`ndan şiir ve makale yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu dönem sözcüsü Adnan Akgönül, “Eşsiz Önder Hz. Muhammed (sav)” temasıyla düzenlenecek 2015 şiir ve makale yarışmasının başvurularının 1 Mart Pazar günü başlayacağını açıkladı.

Türkiye genelinde düzenlenen yarışmanın şiir ve makale yarışması şeklinde tek kategoride yapılacağını belirten Akgönül, katılımcıların her iki türe de (hem şiir hem de makale yarışmasına) ayrı ayrı katılabileceğini söyledi.

Yarışmaya katılacak eserlerin daha önce yayınlanmamış olması ya da her hangi bir yarışmaya katılmamış olması gerektiğini belirten Akgönül, bu kurala uyulmadığı tespit edilen eserlerin yarışma dışı bırakılacağını ifade etti.

Akgönül, "Başvurular elden, internet üzerinden veya posta yoluyla yapılabilecektir. Yarışmacıların, yarışmaya katılabilmek için sitemizde (http://www.peygambersevdalilari.com/) yayınlanmış formu indirerek gerekli ön bilgileri doldurduktan sonra (adı soyadı, iletişim bilgileri, telefonu, ikametgâh adresi, özgeçmişi vs. bilgileri) yarışmaya gönderecekleri eseri ekledikten sonra bunu mail ve posta yoluyla adresimize göndermeleri gerekmektedir." dedi.

Yarışma sonuçları Nisan ayı içerisinde açıklanacak

Yarışmaya katılımla ilgili olarak ise şu bilgiler verildi: "Yarışma Süresi 01-31 Mart arasıdır. Platformumuz gerektiğinde başvuru süresini uzatabilir. Başvuru süresinin uzatılması durumunda basın ile paylaşılacaktır. Yarışmaya katılım elden, internet yoluyla veya posta yoluyla başvurulabilir. Elden Posta yoluyla başvuran yarışmacılar eserlerini APS ile veya iadeli ve taahhütlü olarak göndereceklerdir. Elden veya posta yoluyla başvurularda zarfın üzerine “Kutlu Doğum Şiir ve Makale Yarışması`na” şeklinde başlık atılması gerekmektedir. İnternet üzerinden başvurularda da aynı şekilde başlık atılması gerekmektedir. Katılımcıların iletişim bilgilerini açık ve net yazmaları gerekmektedir. Aksi haldeki durumlarda mesuliyet kabul edilmeyecektir.

ÖDÜLLER:

Yarışmada dereceye girenler için aşağıdaki eserler ödül olarak verilecektir:
-Birinciye Dua Yayıncılık`tan 300 tl hediye çeki

-İkinciye Dua Yayıncılık`tan 200 tl hediye çeki

-Üçüncüye Dua Yayıncılık`tan 100 tl hediye çeki

BAŞVURU TARİHİ: 01-31 Mart 2015
SONUÇLARIN İLANI: Nisan 2015

YARIŞMA İÇİN BAŞVURU ADRESİ:

İkra Eğitim-Der (Kooperatifler Mah. Akkoyunlu1. Sk. Sözen 1 Apt. Kat:1 no:1/A Yenişehir/Diyarbakır

Telefon No: 0534 649 47 27

Email                : siirmakale@outlook.com

Detaylı Bilgi İçin: www.peygambersevdalilari.com    (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir