• DOLAR 32.562
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2434.504
  • ...
Şehir eşkiyası suçüstü yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır merkez Sur ilçesinde şehir içinde silahla yol keserek gasp yaptığı ve kimlik sorgulaması yapığı belirtilen N.G isimli şahıs bölgede devriye atan polis tarafından suçüstü yakalandı.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Diyarbakır valiliği,  28 Şubat 2014 günü devriye görevini yapan polislerin, merkez Sur ilçesi Turistik caddesi üzerinde yüzü maskeli, elinde pompalı tüfek olan bir şahsı yakaladığını açıkladı.

Valilik açıklamasında, yakalanan şehir eşkıyasının başka bir şahsın kimliğini ve aracının bagajını kontrol ettiğinin görüldüğü, bunun üzerine olaya müdahale eden polisin N.G isimli şüpheli şahsı suçüstü yakalayarak gözaltına aldığını, mağdur olan S.A isimli şahsı ise sağlam bir şekilde olay yerinden uzaklaştırdığını belirtti.

Yapılan  açıklamada, S.A isimli şahsın karakolda verdiği ifadesinde, Turistik caddesi üzerinde aracı ile seyir halinde iken yüzü maskeli bir şahsın elindeki tüfeği aracına doğrulttuğunu ve aracının yolunu kestiğini belirterek aracı zorla durdurduğunu,  şahsın kendisini araçtan zorla indirdiğini, cep telefonunu ve nüfus cüzdanı zorla almaya çalıştığı sırada görevli polislerin şahsı etkisiz hale getirdiğini belirttiği ifade edildi.

Olayda gözaltına alınan N.G isimli şüpheli şahsın yapılan sorgusunda; 1 adet Kasten Öldürmeye Teşebbüs,  5 adet Kasten Yaralama, 1 adet Kapkaç, 2 adet Nitelikli Hırsızlık ve 1 adet 6136 S.K.M. suçlarında kaydının olduğu tespit edildiği belirtilerek, şüpheli şahsın adli mercilere sevk edildiği belirtildi. – İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir