• DOLAR 32.384
  • EURO 35.136
  • ALTIN 2325.72
  • ...
Karavil,“Bir yetime sponsor olun”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili İlke Haber Ajansı`na açıklamalarda bulunan Yetim, Öksüz ve Mağdurlarla Yardımlaşma Dayanışma Derneği (Yetim-Der) Başkanı Fikri Karavil, herkesi bu anlamlı kampanyalara destek olmaya çağırdı.

“Yetimler için bazı kampanyalar başlattık”

Diyarbakır`daki yetimler için yardım faaliyetlerinde bulunduklarını aktaran Karavil, “Bizler,  Yetim, Öksüz ve Mağdurlarla Yardımlaşma Dayanışma Derneği olarak, her yıl Ramazan ile Kurban Bayramlarında yetim çocuklarını giydirme ile ilgili programlar yapıyoruz. Bunun yanı sıra evlenmekte zorluk çeken gençlere, çeyiz yardımlarımız oluyor. Bunun yanı sıra eğitim ve psikolojik desteklerimiz oluyordu. Bunları daha düzenli ve devamlı bir hale getirmek üzere, ‘İyilikte Sınır Yoktur` ve ‘Bir yetime Sponsor Olun` kampanyalarını  başlattık. Bu kampanyalar ile zengin ile fakir arasında köprü görevini üstlenmek istiyoruz.” dedi.

“Yetimlere sahip çıkmak sünnettir”

Yetimlere sponsor olmaya güç ve imkanı olmayanların sponsor temini de yapabileceklerini dile getiren Karavil, “Bu noktada başlatmış olduğumuz kampanyayla kardeşlerimiz bizlere ulaşabilir. Sponsor aile teminini artıracağız. Bunun dışında bizlere Kurban bağışı yapan ailelerin de yardımlarını Allah şimdiden kabul etsin. Bu kampanyaya destek olacakların yardımlarını bekliyoruz. Her bir yetimin başını okşamak ateşten muhafazadır. Kardeşlerimize bunu tavsiye ediyoruz. Dünyalarında yetimlere yer açsınlar. Yetimlere sahip çıkan hem dünya hem ahiret saadetine kavuşacaktır. Allah şimdiden bütün yardım yapacak kardeşlerimizden razı olsun” şeklinde konuştu. (Ali Fidancı-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir