• DOLAR 32.56
  • EURO 35.016
  • ALTIN 2434.696
  • ...
Vali Taşkesen gazetecilerle vedalaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Resmi Gazetede yayımlanan son Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, kentte görev yapan gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Nezir Güneş ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik’in de katıldığı veda kahvaltısında konuşan Vali Taşkesen, kendilerinin geçici olduğunu, fakat Mardin’i kıyamete kadar baki olduğunu söyledi.

“Önemli olan Mardin halkının iyi olmasıdır.” diyen Taşkesen, “Çalıştığım süre zarfından Mardin basının iyi niyetini gördüm. Basın mensuplarıyla hemen hemen hiçbir sorun yaşamadım, bu da beni ziyadesiyle memnun etti. Bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum. Gök kubbesinde ezan ve çan sesi sesinin yankılandığı kentimizde hoş bir seda bırakmışsak ne mutlu bana.” diye konuştu.

Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti adına söz alan A. Kadir Üründü ise yeni yaşamlarında Vali Taşkesen’e başarılar dileyerek, “Mesleğimiz doğası gereği bazen yapılan çalışmalara destek verirken bazen de en sert bir şekilde eleştirdik. Buradaki göreviniz bitiyor olabilir ama biz sizi sevecen ve samimi kişiliğinizle tanıdık. Çok uzun bir süredir sizinle çalışmıyor olsak da bizim için elbette ki vali Mustafa Taşkesen ama bundan sonrası için Mustafa ağabeyimizsiniz. Bundan sonraki yaşamınızda ailenizle birlikte geçireceğiniz mutlu bir yaşam diliyoruz.” dedi.

Kahvaltının ardından Vali Taşkesen, tek tek gazetecilerle vedalaştı. Vali Taşkesen’in kentten yardın ayrılacağı öğrenildi.  (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir