• DOLAR 32.537
  • EURO 34.761
  • ALTIN 2493.361
  • ...
Erbakan kabri başında anıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

27 Şubat 2011 yılında hayatını kaybeden eski başbakanlardan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, ölümünün 4. yıl dönümünde Zeytinburnu`nda bulunan Merkezefendi Mezarlığı`ndaki kabri başında anıldı.

Anma törenine öğrenciler, sivil toplum kuruluşları ve sevenleri katıldı. Üsküdar Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü`ne bağlı Üsküdar Gençlik ve Eğitim Merkezleri tarafından gerçekleştirilen anma töreninde Kur`an-ı Kerim okunurken, öğrenciler Necmettin Erbakan için dua etti.

“ÖĞRENCİLERİMİZ ERBAKAN`IN FİKİRLERİNİ DE ANLASIN"
Dualar ederek Erbakan`ın hatırasını yaşatmak istediklerini belirten edebiyat öğretmeni Mehmet Sözer, “Öğrencilerimiz ve gençlerimizle birlikte verilen bir mücadelenin, sadece yüzeysel değil fikri taraflarının da anlaşılabilmesi adına burada toplanmış bulunuyoruz. Bu konunun anlaşılabilmesi için burada konferans verecek değiliz.

Hatıralarını okuyarak, bize emanet ettiği çalışmaları devam ettirebiliriz. Bizler değer verdiğimiz kişilerin kabirlerine gelerek, dualarımızı yaparız. Gençler sadece Erbakan Hoca`yı uzaktan tanımasınlar diye bu programı düzenledik” dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir