• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Öğrencilere  ''Mesleki Uygulama'' eğitimleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) ile Bingöl Üniversitesi arasında yapılan protokol çerçevesinde, TOBB öncülüğünde, BİNTSO nezdinde faaliyetlerini yürüten TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu tarafından bu yıl mezun olacak üniversite öğrencilerine yönelik 12 hafta boyunca devam edecek olan  ‘’Mesleki Uygulama’’ Eğitimleri verilmeye başlandı.

BİNTSO ev sahipliğinde yapılan ilk toplantıya Kurul Başkan Yardımcısı Fatih Kuralay, Kurul Üyeleri Onur Tarhan, Gökhan Nebioğulları, Ahmet Uslu, İbrahim Tekyıldız, İbrahim Varan, Yunus Canlı ve Resul Kelbat katıldı.

Kurul üyesi Onur Tarhan öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, girişimciliğin ekonomideki önemi ile ilgili bilgiler verdi.

Tarhan, “Genç Girişimciler Kurulu olarak, hedef kitlelerimizden biri olan üniversite öğrencilerine birer potansiyel girişimci olarak bakıyoruz, çünkü bugün ülke genelinde girişimciliğe katkı sağlamış önemli işler yapmış beyinler sizler arasında yetişiyor. Üniversite öğrencilerine kurul olarak büyük önem veriyoruz ve beraber çok güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.

Desteklerini her zaman gençlerden yana kullanacağını belirten BİNTSO Başkanı Erkan Çalbay ise gençlerin girişimcilik adına yaptıkları çalışmalardan dolayı hepsini kutluyor ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Genç Girişimcilere her zaman desteklerimizi sürdüreceğimizi belirtmek istiyorum.  Bu tarz çalışmalar şehrimiz ekonomisi ve kalkınması için önem teşkil etmektedir. Arkadaşlara çalışmalarından dolayı teşekkür eder katılımcılara muvaffakiyetler dilerim.” şeklinde konuştu. (Enis Ağırbaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir