• DOLAR 32.482
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2442.57
  • ...
Federasyon Başkanlarından HÜDA PAR`a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tokat Konfederasyonu (TOKKON) Başkanı Mehmet Salih Ün,  Asya Tokatlılar Federasyonu Başkanı (ASTOK-DEF) Ahmet Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu heyeti, HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi. Fatih`te bulunan HÜDA PAR İl Başkanlığına yapılan ziyarette, Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin, İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük ve Başkan Yardımcısı Cafer Ökmen hazır bulundu.  

Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede, yaklaşan genel seçimler ve bölgede yaşanan son gelişmeler ele alındı.

“HÜDA PAR`ın başarılı olacağına inanıyorum”

HÜDA PAR`ın siyasi arenadaki varlığını önemsediklerini belirten Tokat Konfederasyonu Başkanı Mehmet Salih Ün, “Türkiye HÜDA PAR`ı özellikle 6-8 Ekim olaylarından sonra tanımaya başladı. 6-8 Ekim olaylarında PKK ve bileşenlerinin işlediği vahşeti hepimiz gördük. Bölgede Marksist, Leninist çizgide olanların halkı nasıl bir felakete götürdüğünü, dindar Kürt halkını nasıl sindirdiğine, bu acı olaylar vesilesi ile bir defa daha şehit olduk. Bu anlamda İslam`ı referans alan Hür Dava Partisinin varlığını önemli buluyorum. Her ne kadar yolu ince, meşakkatli ve zor olsa da başarılı olacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

"Tokat Konfederasyonu, İstanbul`da güzel işler yaptı"

Federasyon Başkanlarına, gerek partileşme sürecinde ve son olarak da kongre sürecinde verdikleri destekten dolayı teşekkür eden HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük ise “Hem Tokat Konfederasyonu hem de Tokatlılar Federasyonu olarak her daim birlikteliğimizin yanı sıra, icra kurulunda yer alarak teşriki bir mesaimiz oldu. Tokat Konfederasyonu, İstanbul`da güzel işler yaptı ve yapmaya da devam ediyor.  İstanbul gibi mega bir kentte gerek sosyal, gerekse kültürel faaliyetler yaparak hem insani hem de İslami sorumluluğunuzu yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Ben de bir hemşehriniz olarak yaptığınız bu çalışmaların bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Tokat ilimizin bu güzide STK`larına bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaret karşılıklı iyi temennilerin ardında sona erdi. (M. Erkan Yavuz -İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir