• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Dergi yöneticileri İstanbul'da buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tüm Dergiler Birliği'nin (TÜRDEB) Şubat ayı toplantısı 30 kadar derginin katılımıyla Fatih'te mizah dergileri Cafcaf ve Hacamat'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya TÜRDEB Başkanı Asım Gültekin, Cafcaf ile Hacamat adına Faruk Günindi, Kur'an-i Hayat Dergisi adına Muharrem Baykul, Doğrumedya Dergi Grubu (İnzar, Nisanur, Kelhaamed, Söz ve Kalem) adına Sayim Yüksek, Dil ve Edebiyat Dergisi adına Zafer Özdemir, Kulis Tiyatro Dergisi adına Mehmet Mayda ve Osman Doğan, Yeni Dünya Dergisi adına Hasan Yılmaz, Akademya ve Ayine Dergileri adına Turan Demir, Bab-ı Alem Dergi Grubu (Sefine, El-Sine, Gündem) adına ElşanRahimli ve Yunus Tatlı, Haksöz Dergisi adına Murat Ayar, Yeşilay Dergisi adına Ferdinaz Koyuncu, Karabatak Dergisi adına Yasin Çetin, Furkan Dergisi adına Ümit Elönü, Nihayet Dergi adına Ayşegül Nalçacı, Kartal AİHL Dergi grubu adına Fatma Mizan ve Zeynep Doğan, Umran ve Gençöncüler dergileri adına Furkan Gençoğlu, İktibas Dergisi adına Cesur Karagenç, Genç Düşünce Dergisi adına Mustafa Enes ve Berkahan Kıran, İtibar Dergisi adına Furkan Çalışkan, Genç Dergisi adına Salih Yüzgenç, Reyhan Dergisi adına Ahmet Er, Siraç Dergisi adına Fatih TurapKayner ve Tereke Dergisi adına Saliha Kübra Solaş katıldı.

Toplantı tanışma faslının ardından TÜRDEB Başkanı Asım Gültekin'in açılış konuşması ile başladı. Toplantıda 27 Şubat'ta başlayacak olan CNR Kitap Fuarı, TÜRDEB'in Mayıs ayının ilk haftasında düzenleyeceği Türkiye Dergi Fuarı çalışmaları ve TÜRDEB'in dernekleşme sonrası neleri yapmayı planladığı konuşuldu.

Dergilerin editör ve yayın yönetmenlerinin fikirlerini dile getirdiği toplantı, TÜRDEB'in Türkiye Dergiler Birliği Derneği olarak dernekleşmesinin bereketli olacağının güçlü bir şekilde hissedildiği, birlikteliğin daha güçlü bir şekilde sürmesi, somut adımları atmak temennisi ile son buldu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir