• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
SANTAJ SiYASETi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hüseyin KAYA / Doğruhaber/Haber Yorum

Medyanın bir kısmına göre emniyetin içinden gizli bilgileri alıp sosyal medyada paylaşan “Fuat Avni” polis kökenli gazeteci Emre Uslu imiş. İstihbarat DM`lere girerek çok sayıda kritik görüşmeyi deşifre etmiş.

Bu arada unutmuş olanlara hatırlatayım: Emre Uslu; Önder Aytaç ve Mehmet Baransu ile birlikte “Topsakal çetesi” olarak bilinen ekipten bir isim.

Eskiden de emniyet içindeki “sağlam” kaynaklarından dolayı çok fazla bilgiye erişen biriydi.

Şimdilerde basına sadece CHP ile ilgili konular veriliyor; ancak bir süre sonra çok farklı ve şok edici bilgilerle de karşılaşabiliriz.

Fuat Avni`nin görüşmelerinde en dikkat çeken iddialar şantajla ilgili olanları.

Kotilaji adlı Twitter kullanıcısı, Fuat Avni ile görüşüyor.

Basından kısa bir alıntı yapalım:

“Takibe takılan bu konuşmada KOTİLAJİ`nın aklı CHP`nin kendilerine (paralel örgüte) neden sıkı sıkıya bağlı olduğu sorusuna takılıyor. Bunu Emre Uslu`ya ‘Abi bu CHP niye bu kadar bize bağlı onu anlayamadım bir türlü` diye yönelten KOTİLAJİ`ye Emre Uslu ise şok bir cevap veriyor. Uslu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu dahil 45 CHP`li ismin +18`lik kasetlerinin ellerinde olduğunu savunuyor.

KOTİLAJİ`yi bilgilendiren Emre Uslu, CHP`de dengeleri değiştiren bu kasetlerin Fethullah Gülen`in Paralel Yapı`ya bağlı bilişim uzmanları tarafından saklanma yöntemini de internet üzerinden olduğunu belirterek, “Hocanın bilgisayarcıları sakladı internet üstünde” bilgisini veriyor.”

Yine basında Hakan Şükür ve Haluk Koç`un da şantaj kasetlerinden dolayı “cemaati satamayacakları” iddiası yer alıyor.

İttifak ve ilişkilerin arkasında gerçekten de şantaja dayalı böyle mide bulandırıcı gerekçeler varsa ülke siyaseti göründüğünden çok daha fazla kirlenmiş demektir.

Ve sanırım dünyada muhalefetin şantajla dizayn edildiği bir başka ülke daha yoktur.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir