• DOLAR 32.507
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2430.688
  • ...
Salavat kampanyasının amacı Peygamberi gündemde tutmak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları platformu Şanlıurfa il Koordinatörü İbrahim Halil Göven, bu yılki salavat kampanyasını başlattıklarını duyurdu. Göven, salavat kampanyasının asıl amacının Peygamber efendimizi gündemde tutmak olduğunu belirtti.

İnsanlara manevi sözler söylemektense, Peygamber efendimizin ismini zikretmeleri açısından salavat kampanyasını başlattıklarını söyleyen Göven, “Kampanyamıza bütün halkımızın katılımını temenni ediyoruz. Kampanyamız Nisan ayının sonuna kadar devam edecek. Düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliklerinde salavatlar açıklanacaktır.” dedi

Şanlıurfa'da birçok esnafın camlarına afişler asacaklarını söyleyen Göven, www.gapurfa.cominternet sitesi ve 0 543 692 34 51 numaralı telefonu arayarak çektikleri salavatları, Yasinleri, İhlas surelerini ve Kelimeyi Tevhitleri bildirebileceklerini belirtti.

“Kampanyamızın asıl amaçlarından birisi de Peygamber efendimizi gündemde tutmak”

Göven, “Kampanyamız salavat kampanyası olmakla birlikte aynı zamanda zikir kampanyasıdır. Halkımızı zikre teşvik etmektir. Bu konuda halkımızın duyarlı olduğuna inanıyoruz ve katkılarını bekliyoruz. Kampanyamızın asıl amaçlarından birisi de Peygamber efendimizi gündemde tutmaktır. Biz Müslümanlar olarak peygamberimizi ne kadar iyi tanıyabilirsek, ne kadar gündemimizde tutarsak o kadar dinimize bağlı olmuş oluruz. Peygamberimizin sünnetlerini hayatımıza uygularsak, sözlerini, yaşantısını, hayatımıza uygular ve yerine getirirsek bu dünyada erdemli bir toplum yetiştirmiş oluruz. Dindar bir toplum yetiştirmiş oluruz. Halkımızın abilerimizin, ablalarımızın salavata katılımını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.  (Mustafa Bikeç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir