• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Salavat kampanyası başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından bu yıl beşincisi başlatılan salavat kampanyası başladı. Kampanyanın duyurulması için başlatılan çalışmalara da hız verildi.

ADANA

Peygamber Sevdalıları Platformu`nun (PSP) Peygamber Efendimizi anmak amacı ile her yıl düzenlediği Salâvat kampanyasına Adana`da İslami çizgi de yayın yapan Vuslat FM de destek vereceğini açıkladı.

Vuslat FM Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Dağtekin, radyolarında yapacakları yayınlar ile salâvat kampanyasına destek vereceklerini belirterek, "Peygamber Efendimizin anılmasında bizim de ne kadar katkımız olursa o kadar mutlu oluruz. Nisan ayının sonuna kadar yayınlarımızda sürekli kampanyayı duyuracağız." dedi.

Dağtekin, kampanyayı duyurdukları ilk saatten itibaren gönderilen salâvatların bir milyonu geçtiğini de sözlerine ekledi. 

BATMAN

Salavat kampanyası kapsamında çalışmaların sürdüğü Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü, kent merkezindeki birçok noktaya astığı afişlerle halkı kampanyaya katılmaya davet etti.

Asılan afişlerde, ‘2015 kutlu doğum salavat seferberliği` ile ‘Hazreti Muhammed'e (sav) Her Güne Binler Salavat` yazılarına yer verildi.

Ayrıca salavat seferberliğine katılmak için afişlerde irtibat telefonları yazıldı.

Salavat seferberliği irtibat telefonları: 0 488 212 55 91 - 0 488 212 10 21 - 0 488 212 55 99 - 0 488 214 45 47 - 0 488 212 12 02 - 0 488 231 00 76

Son olarak afişte ayırtılı bilgi için: www.PeygamberSevdalilari.com adresi verildi.

Peygamber Sevdalıları Akdeniz`de, ‘Salâvat Kampanyası` startını verdi.

AKDENİZ

Peygamber Sevdalıları Platformu Akdeniz Bölge Koordinatörlüğü gelenek haline getirdiği ‘Salâvat Kampanyasını bugün başlattı.

‘Salâvat Kampanyası` hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu Akdeniz Koordinatörü Veysi Yumlu, “Peygamber Sevdalıları Platformu, her yıl Kutlu Doğum etkinliklerini Nisan ayında yapmaktadır. Bu yıl da inşallah yoğun bir program ile ülkenin dört bir tarafında Kutlu Doğum etkinliklerimiz olacaktır.” dedi.

Son zamanlarda karikatür adı altında Peygamber Efendimize saldırıların olduğunu altını çizen Yumlu, Peygamber Sevdalılarına seslenerek şunları dile getirdi: “Özellikle son zamanlarda Peygamber Efendimize yapılan saldırılar ve hakaretlerden dolayı halkımız, daha bir ilgi ile daha farklı bir teveccüh göstermekte.  Allah'u Teâlâ`nın Kur`an-ı Kerim`de beyan ettiği üzere, “Şüphesiz Allah ve melekleri peygambere salât ediyorlar. Ey iman edenler, siz de ona salât edin selam edin.” Biz iman edenler olarak Peygamber Efendimize sürekli salât ve selam getirmemiz gerekmektedir. Bu hareketimiz ile İslam düşmanlarına, Peygamberimizin düşmanlarına karşı tepkimizi de ortaya koymuş oluruz inşallah. Bu vesile ile bu salâvat kampanyamızın bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor. Bütün halkımızın büyük bir iştiyakla dillerinde sürekli salâvatlar getirmesini arzuluyoruz.”

“Salâvat Kampanyası” bugün itibari ile başladı

Salavat kampanyasına bugün itibari başladıklarını ifade eden Yumlu, “Çok şükür Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde her yıl yaptığımız gibi bu yıl da salâvat kampanyamızı bu gün itibari ile başlatmış bulunmaktayız. Halkımızın Peygamber`e olan ilgisini ve sevgisini bildiğimizden dolayı Peygamber Sevdalılarının bir gelenek haline getirmiş olduğu salâvat kampanyasına tüm halkımızın iştirakini bekliyoruz." dedi.

SİİRT

Siirt Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörü Ramazan Tokdemir de, bu yıl beşincisi düzenlenen 'Peygambere Binler Salâvat' kampanyasını başlattıklarını söyledi.

Tokdemir, "Başlatmış olduğumuz bu kampanyadaki gayemiz, Resullullah (sav) sevgisini 7'den 70`e tüm Müslümanların gönlünde yeşertmek, onun insanların hayatına yön vermesini sağlamak ve onun rehberliğini daima zihinlerde diri tutmaktır." dedi.

Salâvat kampanya hazırlıkları kapsamında bin adet afiş bastırılarak merkez ve ilçelerin işlek cadde ve sokaklarında asılacağını ifade eden Tokdemir, kampanyanın 26 Nisan`a kadar devam edeceğini ve çekilen salâvat sayısının kutlu doğumda açıklanacağını ifade etti.

Tokdemir, salâvatların teslim için ise şu iletişim numaralarını verdi: Siirt: 0532 391 35 37, Kurtalan: 0536 593 16 95, Eruh:0542 484 56 84, Pervari 0534 688 47 57. (M. Sait Çelik, Osman Öksüz, Muhammed Dayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir