• DOLAR 32.557
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2458.845
  • ...
Peygamber Sevdalıları Platformundan salâvat kampanyası açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Genel koordinatörlüğü 2015 yılı Kutlu Doğum Etkinlikleri çerçevesinde ‘Her Güne Binler Salâvat` ismiyle başlattıkları salavat kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu.

Peygamber Sevdalıları Platformu 2015 yılı dönem sözcüsü Adnan Akgönül, Kutlu Doğum Etkinlikleri öncesi başlatılan ‘Her Güne Binler Salâvat` kampanyasıyla ilgili İlke Haber Ajansı`na (İLKHA) açıklamalarda bulundu.

7`den 70`e herkesi bu anlamlı kampanyaya davet ederek, bu hayırdan istifade edilmesinin önemine işaret eden Akgönül, Müminlerin Allah`ın Resulüne salavat getirmesinin Allah`ın ayetiyle sabit olduğunu ve açık bir emri olduğunu söyledi.

Peygambere salavat getirmenin ehemmiyetine değinen ve bu hususta Peygamber Efendimizin ümmetine uyarısı olduğunu belirten Akgönül, “Peygamberimiz ayrıca tembihte bulunmuş ki, İnananlar her dua ettiklerinde Allaha Hamd ve Resulüne salavat getirsinler. Çünkü salavat o duanın kabulünde büyük rol oynar.” ifadelerini kullandı.  

“Allah`ın Resulüne yapılan salavatlar kardeşlerimizin Virdi Zebanı olacaktır”

Peygambere salavat getirmenin bir Müslüman için hem dünya hem de ahiret saadetinin vesilesi olduğunu ve aslı itibariyle müminler için asli bir vazife olduğunu belirten Akgönül, sözlerini şöyle bitirdi:

“Malumunuz olduğu üzere Kutlu Doğum mevsimine yaklaşmış bulunmaktayız. Bizler Peygamber Sevdalıları Platformu 15 Şubat günü itibariyle ‘Her güne Binler salâvat` sloganıyla bir kampanya başlattık. Ümit ediyoruz ki, bu kampanyaya iştirak edecek bütün kardeşelrimiz Kutlu Doğum programlarına kadar salâvatlarını artıracak ve Allah`ın Resulüne yapılan salavatlar kardeşlerimizin Virdi Zebanı olacaktır. Bu vasıtayla Peygamber Efendimiz (s.a.s) ile olan gönül bağlarını güçlendirirler. İnşallah bu kampanya neticesinde biz Peygamberimize daha yakın bir nefer kul olacağız. Herkesi bu kampanyaya iştirak etmeye ve yoğun bir şekilde katılmaya davet ediyoruz. Bu anlamda bu kampanyaya destek verecek bütün kardeşlerimize şükranlarımızı arz ediyoruz.”  Ali Fidancı  - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir