• DOLAR 32.37
  • EURO 34.992
  • ALTIN 2324.852
  • ...
“Toplumsal Kabustur PKK”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Münir Aydın / Haber Yorum - İçlerindeki necis kini her fırsatta kusan PKK ve uzantıları, ana hedefine Kürdistan Bölgesinde gezen çarşaflı Müslüman kadınları koymuş. Çarşafına/iffetine sahip çıkan Müslüman Kürt kadınının HDP`deki karşılığı esaret, bu doğru… Yalnız bu esaret Müslüman kadının esareti değil, HDP`nin kendi esaretidir. Zira çarşaflı kadın sayısı arttığı oranda onların sonları yaklaşacaktır. Görmüş oldukları “Demokratik Kürdistan Devleti” hülyaları çarşaflı kadınlarla beraber boşa çıkacaktır.


Kürdistan bölgesinde İslam`ın şiarlarına ait her türlü değeri önce toplumun nezdinde değersizleştirip ardından ortadan kaldırmayı hedefleyen PKK ve uzantıları, Kemalist rejimin Cumhuriyet dönemindeki uygulamalarını “kes-yapıştır” mantığı ile bugünlerde uygulamaya koymuş vaziyette…


6-8 Ekim katliamından önce de çeşitli merkezlerde çarşaflı kadınlara yönelik iğrenç eylemler gerçekleştirilmiş, Müslüman Kürt kadını hedef haline getirilmişti. Toplumun mayası konumunda olan aile mefhumunu ortadan kaldırıp, soysuz insanlar yetiştirmeyi birinci hedefine koymuş PKK`nın bütün planlarına çomak sokan çarşaflı kadınlar, hedef haline gelmeye devam edecektir.

PKK ve uzantıları bölgede yetişen onlarca alimeden haberdar olmuş olacak ki, böylesine necis eylemlere hız vermiş, ifsad çalışmalarını artırmıştır. Yetişen her alime PKK`nın güç kaybetmesine sebep olacaktır. Bunun farkındalığını şuanda damarlarında gezen kirli kanda hisseden PKK ve uzantıları, bonzai çekmiş gibi sarhoşça ve akılsızca her fırsatta İslam`a ve İslam`ın kutsallarına saldırmaktadır.


Özellikle Türkiye`nin Doğu`sunda bulunan Kürt halkını öz değerlerinden uzaklaştırmak için ellerinden gelen her türlü desiseyi uygulamaya koyan PKK cenahı, Kemalistlerin Cumhuriyet döneminde tattığı başarısızlıkları tadacaktır. Kimse Müslüman halkımızın öz değerleri ile dalga geçerek Müslüman halkımızı denemeye kalkmasın.


Kürtlerin temsilcileri(!) olduklarını iddia edenlerin “Toplumsal kabustur namus” pankartları asıp gerçek yüzlerini gösterleri günümüze has bir şey değildir. Kurulduğu günden beri İslam`ı ve Müslümanları ortadan kaldırmayı hedefleyenlerin kadim hesaplarıdır. Ama bu hesaplar her zaman ter-yüz olduğu gibi bugünde ter-yüz olacaktır

Bu haberler de ilginizi çekebilir