• DOLAR 32.534
  • EURO 34.789
  • ALTIN 2492.129
  • ...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi`nin 18. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Olağan genel kurulda Mustafa Gürses, oybirliği ile MÜSİAD Bursa Şubesi`nin yeni başkanı seçildi.

Hilton Bursa`da yapılan MÜSİAD Bursa Şubesi`nin 18`nci Olağan Genel Kurulu`na, Bursa Milletvekilleri Önder Matlı, Bedrettin Yıldırım, Hakan Çavuşoğlu, İsmet Su, Mustafa Öztürk ile Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, UÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir ve çok sayıda davetli katıldı.

Bugün bayrak değişimi yapacağız

Gerçekleşen genel kurul ile 5 yıllık görev süresi Genel Kurul ile sona eren MÜSİAD Bursa Şubesi`nin eski Başkanı Hasan Çepni, yaptığı konuşmada, “Her Genel Kurul bir düğün yeri, bir bayram günüdür. Yeni atılımlarla, yeni heyecanla daha ileri hedeflere ulaşabilmek için genel kurullar bir fırsat olmuştur. 5 yıldır şerefle yürüttüğüm MÜSİAD Bursa Şube başkanlığını görevimi bugün noktalıyorum. Hizmet yarışında bugün bir bayrak değişimi yapacağız. Bundan sonra da MÜSİAD Bursa Şubesi`nin bir üyesi olarak, ülkeme ve şehrime hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

Nail Olpak: Daha önemli başarılara imza atacağınıza inanıyorum

Genel kurula katılan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak da yaptığı konuşmada, “Bursalılara Bursa`yı anlatacak değilim. Sanayisi ve doğal güzellikleriyle Bursa`yı tüm gün konuşsak, az olur. Bursa, küçük bir oba iken, dünyaya hükmeden bir devletin oluşumunda önemli bir merkezdir.” dedi.

Yeni yönetim oy birliği ile seçildi

Açılış ve selamlama konuşmalarının ardından divan kurulu seçiminin ardından geçilen oylama işleminde MÜSİAD Bursa Şubesi`nin yeni başkanı oy birliği ile Mustafa Gürses oldu.

MÜSİAD Bursa Şubesi`nin yeni başkanı olan ve bir teşekkür konuşması yapan Mustafa Gürses, “Şahsıma ve yönetim kurulumuza gösterdiğiniz teveccühten ötürü teşekkür ederim.Birlikte ve beraberlik içinde önümüzdeki yıllarda inşallah hedefi düşürmeden gerekli çalışmaları yapacağız. Bu uluşehirde, her zaman bir ve beraber olarak çalışacağız ve bu büyük yükün atlından başarıyla kalkacağımıza inanıyorum” dedi.

Gürses: Üye sayımızı 2 katına çıkaracağız

Yeni dönemde üye sayısını 2 katına çıkarmayı hedeflediklerini belirten Mustafa Gürses, “MÜSİAD Bursa Şubesi`nde devraldığımız bu bayrak, daha da yukarıya gidecektir. Mesela üye sayımızı 2 katına, Genç MÜSİAD`ımızın üye sayısının 2 katına ve faaliyetlerimizi arttıracağız. Yeni dönemde tüm üyelerimizin, yönetim kurulu üyesiymiş gibi çalışmalara katkı koymalarını hedefliyoruz. Sektör kurullarımızla birlikte iş dünyasının sorunlarına çözüm üretmeye de devam edeceğiz” dedi.   (İLKHA)