• DOLAR 32.319
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2308.957
  • ...
Midyat Eğitim Bir Sen üyeleri umreye uğurlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kafileyi uğurlama programına Eğitim Bir Sen Midyat Temsilcisi Abdulkadir Altay, sendika üyeleri, öğretmenler ve umreye gideceklerin yakınları katıldı.

Uğurlama programında kısa bir konuşma yapan sendika temsilcisi Altay, umreye gidenlerden İslam Ümmeti için dua talebinde bulunarak, “ Bu organizasyonun düzenlenmesi noktasında üyelerimizden sürekli talep geliyordu. Biz de bu talepleri dikkate alarak bu organizasyonu gerçekleştirdik. Umreye gitmek isteyen birçok üyemiz tatilin kısalığı nedeniyle gidemediler. Bu ilk organizasyonumuz ve 15 kişilik bir grup gönderiyoruz. Rabbim bu yolculuğu hayırlara vesile kılsın.” dedi.

İnşallah onları uğurladığımız gibi yine bu şekilde coşkuyla karşılamayı Allah bize nasip eder diyen Altay, “ Rabbim dileyen herkese umreye ve hacca gitmeyi nasip etsin. Gidecek kardeşlerimizden ümmet için, Alem- i İslam için dua talebinde bulunduk. İnşallah dualarını esirgemezler. Allah ziyaretlerini kabul makbul eylesin.” şeklinde konuştu.

Umre grubu, hatıra fotoğrafı çekildikten sonra, yakınları ve sendika yönetici ve üyeleri tarafından göz yaşları ve dualarla uğurlandı. (Adnan Oğuz İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir