• DOLAR 32.376
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.797
  • ...
Diyarbakır Valisinden Çüngüş ilçesine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır`ın Çüngüş İlçesine giden Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ve beraberindeki heyet,  Kaymakam Ahmet Başer, Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Samet Özcan, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Büyükhan, İlçe Emniyet Amiri Ekrem Çelik ve kurum amirleri tarafından karşılandı.

Karşılama sonrası kaymakamlık makamına geçen Vali Aksoy ve beraberindeki heyet, ilçenin genel durumu ve İlçedeki kamu yatırımları hakkında Kaymakam Ahmet Başer`den brifing aldı.         

Daha sonra İlçe Emniyet Amirliği`ne geçen Vali Aksoy ve beraberindeki heyet İlçe Emniyet Amiri Ekrem Çelik`ten ilçe hakkında brifing aldı.

İlçede bulunan Atatürk İlkokulu`nda incelemelerde bulunan Vali Aksoy, incelemelerden sonra Çüngüş Belediyesi`ne geçerek beraberindekilerle beraber, Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca`dan ilçe sorunları hakkında bilgiler aldı. 

Belediye çıkışında ilçe esnafını da ziyaret eden Vali Aksoy, ilçe meydanında bulunan kahvehanede vatandaşlarla çay içip bir süre sohbet etti.

Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Aksoy, daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığına geçerek İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Süleyman Büyükhan`dan brifing aldı. – İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir