• DOLAR 32.331
  • EURO 35.072
  • ALTIN 2299.086
  • ...
Muş AFAD yenilendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Genel Müdürlüğün gönderdiği yeni kurtarma ekipmanları ile sergi düzenledi. AFAD'ın Lojistik Deposunda düzenlenen sergiye Vali Vedat Büyükersoy, Kurum Müdürleri ve davetliler katıldı.

Serginin açılışını yapan Vali Vedat Büyükersoy, kurumun sahip olduğu teknik donanımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Daha önce bu kurumda daire başkanlığı yaptım. Kurumun çalışma sistemini çok yakından biliyorum. Bugün yapılan sergide AFAD yeni malzemelerini bizlere tanıtacak. AFAD ekibimiz bölgede başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Bütün ekibi tebrik ederim." dedi.

Serginin açılışında konuşan AFAD Müdürü Abdürrahim Dayanan ise, "Müdürlük olarak birçok araç gerece sahibiz. Fakat bunların yenilenmesi gerekiyordu. Genel Müdürlüğümüz kurtarma ekipmanlarını yeniledi. Şu anda bütün kurtarma ekipmanlarımız sıfır olarak müdürlüğümüze teslim edildi." dedi.

Olası bir olay veya kazada ani müdahale için hemen hemen tüm teknik donanıma sahip olduklarını belirten kurum yetkilileri, Muş AFAD'ın sahip olduğu imkânlar açısından türkiyenin önde gelen illerinden olduğunu belirttiler.

Serginin açılışından sonra Vali Büyükersoy ve beraberindekiler AFAD'a alınan yeni malzemelerin tanıtım sergisini gezdi. Tanıtımda araç ve gereçlerin özellikleri hakkında katılımcılara bilgi verildi.  (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir