• DOLAR 32.598
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2408.77
  • ...
Kayıp Alzheimer hastası otoyol kenarında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bursa`nın Nilüfer ilçesinde ikamet eden Alzheimer hastası M.Ş, evin bahçesinde bulunan tuvalete gitmek için evden ayrıldıktan sonra bir daha eve dönmeyince arama başlatan Jandarma şahsı bir gün sonra Bursa –İzmir Otoyolu kenarında yürürken buldu.

Edinilen bilgilere göre Bursa`nın Nilüfer ilçesi, Bayükbalıklı Mahallesi'nde ikamet etmekte olan A.Ş. isimli şahıs dün saat 00.45 sıralarında “156 Jandarma İmdat Hattını” arayarak Alzheimer hastası olan babası M.Ş.`nin kız kardeşinin evinde kaldığını, evin bahçesinde bulunan tuvalete gitmek için 27 Ocak tarihinde saat 23.30 sıralarında dışarı çıktığını ve tekrar dönmemesi üzerine evin bahçesinde ve çevrede mahalle sakinleriyle birlikte arama yaptıklarını ancak bulamadıklarını belirtti.

Yapılan arama çalışmaları sonucunda sabah saat 06.20 sıralarında ekiplerin M.Ş. isimli şahsı evinden yaklaşık olarak 6 kilometre uzakta, Bursa-İzmir Otoyolunun kenarında Bursa istikametine doğru yürürken bulduğu öğrenildi.

112 Acil Servis Ambulansının olay yerine çağırılarak ilk kontrolü yaptırılan ve durumunun iyi olduğunun anlaşılan M.Ş`nin ailesine teslim edildiği bildirildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir