• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HÜDA PAR`dan Suriye Okulu`na ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır İl Başkanlığı`ndan bir heyet, Diyarbakır`da açılan Suriye Okulu`nu ziyaret ederek Okul Müdürü Muhammed Said Murad ile görüştü.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Demir, Molla Sekan Gündüz ve il heyeti hayırlı olsun temennilerinde bulunarak başarılar dilemek için “Diyarbakır Suriye Medresesi” adıyla açılan Suriye Okulu`nu ziyaret etti.

Suriye Okulu`nu ziyaret eden HÜDA PAR heyetini Okul Müdürü Muhammed Said Murad ve MüdürYardımcısı Samir Ahmed karşıladı.

Hayırlı olsun dileklerinde bulunan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, “İnşallah savaştan kaçıp okuma fırsatı bulamayan bütün çocuklar bu vesile ile okullarına kaldıkları yerden devam eder. Allah sizleri muvaffak etsin, çalışmalarınızda sizlere başarılar dileriz.” dedi.

Okul hakkında bilgi veren okul müdürü Muhammed Said Murad, “Bizi ziyaret ettiğiniz sizlere teşekkür ederiz. Okulumuzda 300`den fazla öğrenci var. Kontenjan sıkıntısından dolayı diğer öğrencileri geri çevirmek zorunda kaldık. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu kontenjanı biraz daha arttırarak daha çok öğrenci alacağız.” ifadelerini kullandı.

Son olarak sınıfları gezen HÜDA PAR heyeti, öğrencilerle kısaca sohbet etti.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir