• DOLAR 32.325
  • EURO 35.109
  • ALTIN 2301.715
  • ...
Şırnak`ta İl Koordinasyon Kurulu toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şırnak`ta 2015 yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurul toplantısı, Valilik toplantı salonunda Vali Hasan İpek başkanlığında gerçekleşti.

İl Koordinasyon toplantısına Şırnak Valisi Hasan İpek`in yanı sıra, ŞÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz, kurum ve kuruluşların müdür ve temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali İpek, “Geçen yıl 2014 yılı 1`inci döneminde yatırımlar yüzde 72 gerçekleşmişken bu yıl yüzde 76 oranında gerçekleşti. Demek ki bu yıl daha iyi çalışmışız. 2015 yılında bundan sonra yapacağımız işlerde inşallah daha güzel hizmetler yapmayı Rabbim nasip eder. Görevde olduğumuz süreçte, Şırnak ilinin her noktasında yaşan tüm vatandaşlarımıza hizmetleri eşit olarak götürmek için elimizden gelen çabayı sarf ettik.” dedi.

Çözüm sürecinin başarıya ulaşması halinde Şırnak`ın çok daha hızla ilerleyen bir şehir olacağını belirten İpek, konuşmasının devamında şöyle dedi: “Çözüm süreci başarıya ulaşırsa önümüzdeki ilk 5 yıl içerisinde kalkınmış en iyi iller arasında ilk 20 il arasına gireriz. Şuan sonlarda bulunuyoruz. Önümüzdeki 10 yıl içerisinde ilk 10 sıraya rahat girer diye iddia ediyorum.” şeklinde konuştu.

Şırnak 1.Dönem İl Koordinasyon toplantısında, kurum ve kuruluşların temsilcileri de birer sunum gerçekleştirirdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir