• DOLAR 32.37
  • EURO 35.038
  • ALTIN 2325.463
  • ...
Gaziantep'te bir evden 2 kamyon çöp çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Bekirbey Mahallesi'nde bir şikâyeti değerlendiren Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri,  gittikleri adreste 2 kamyon dolusu çöp ile karşılaştılar.

Bekirbey Mahallesi Koyuncu Sokak'ta ikamet eden mahalle sakinleri psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ali ve Necla B. kardeşlerin evinden yükselen pis kokular nedeniyle durumu belediyeye bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, aylardır çöpleri atmayan kardeşlerin evini kullanılmaz halde buldu.

Belediye yetkililerinin haber vermesiyle polis ve sağlık ekipleri de olay yerine gelerek önlem aldı. Maskelerle eve giren belediye personeli, evden kamyon dolusu 2 evsel atık, karton kutu, plastik, teneke kutu gibi çöp malzemesi çıkardı.

Mahalle Muhtarı Bülent Balaoğlu, “Mahalle sakinlerinin talebi üzerine belediyemizi aradık, onlarda temizlik ekibi göndererek bu evi temizlediler. Mahalleli gerçekten çok sevindi. Her yer temizlendi ve hijyenik oldu.” diye konuştu.

Evin daha önce de belediye ekipleri tarafından defalarca temizlendiğini dile getiren mahalle sakinleri, “Bu evde her zaman bu olayı yaşıyoruz. Ev kendi malları olduğu için mahalle sakinleri olarak bir şey de yapamıyoruz.” dediler. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir