• DOLAR 32.386
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.584
  • ...
Kadın- Doğum kliniğinde kişisel gelişim semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dicle Üniversitesi Öğretim Görevlisi İbrahim Yenigün tarafından hazırlanıp sunulan “Otoyola Girmeden Son İstasyon” adlı kişisel gelişim programı, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın- Doğum Bölümünde devam etti.

Kadın Hastalıkları Kliniği seminer salonunda gerçekleşen programa, Kadın Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sıddık Evsen, Prof. Dr. Talip Gül, doktorlar ve hemşireler katıldı.

Hayatın bir yolculuk olduğunu ve bugün itibariyle değerlerin farkına varılması gerektiğini belirten Yenigün, “Yaşam hızla akıp gidiyor ve zamanı iyi kullanmamız gerekiyor. Çünkü yaşadığımız hiçbir anın tekrarı yok” dedi.

Hayata dair örnekler ve yaşamı kolaylaştıran öğütlerle bilgilerini paylaşan Yenigün, mutlu bir insan olmanın kurallarından bahsetti.

“Hayata dair hedefiniz olsun. Yüzünüzden tebessümü hiç eksik etmeyin. İçinizdeki yaramaz çocuğu kaybetmeyin. Yardım etmekten çekinmeyin. Affetmeyi öğrenin. Gerçek dostlar edinin. Bu kuralları yerine getirdiğiniz zaman mutlu olacaksınız” diyen Yenigün, insanın elinde bulunan değerlere sahip çıkması gerektiğini, bu değerlerin başında da sağlık geldiğini vurguladı.

Yenigün, problemsiz bir hayatın olmayacağını, önemli olanın problemlerin çözümünde kararlı olmak ve onlarla savaşmak gerektiğini belirtti.

Programın bitiminde Kadın Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sıddık Evsen ve Prof. Dr. Talip Gül tarafından Yenigün’e plaket takdim edildi. – İLHKA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir