• DOLAR 32.591
  • EURO 34.793
  • ALTIN 2492.31
  • ...
Akademisyenlere proje konusunda bilgilendirilme yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Proje Koordinasyon uygulama ve araştırma merkezi tarafından proje, proje döngüsü, proje sunulan kurum ve kuruluşlar ile ilgili Üniversite Fen, Sağlık ve Mühendislik alanlarındaki akademik personele yönelik bilgilendirme toplantısı büyük ilgi gördü.

Bingöl Üniversitesi rektörlük konferans salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına Bingöl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör  Doktor Ekrem Atalan, Genç MYO Müdürü Doçent Doktor Alaattin Yüksel, Üniversitemiz Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yardımcı  Doçent Doktor  Abdulvahap Baydaş, Merkezi Laboratuvar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Yardımcı  Doçent  Doktor  Aydın Şükrü Bengü ve çok sayıda akademisyen katıldı.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan proje koordinasyon uygulama ve araştırma merkezi müdürü Yardımcı Doktor Doçent Doktor Abdulvahap Baydaş, proje, proje döngüsü, proje sunulan kurum ve kuruluşlarla ilgili slayt eşliğinde sunum yaptı.

Baydaş’tan sonra konuşan merkezi laboratuvar uygulama ve araştırma merkezi müdür Yardımcısı Yardımcı Doçent Doktor Aydın Şükrü Bengü, merkezi laboratuvarda bulunan cihazlar ve bu cihazların teknik özelliklerini anlattı.

Son olarak kürsüye çıkan Üniversite Rektör Yardımcısı Profesör  Doktor  Ekrem Atalan, akademisyenlere hitaben yaptığı konuşmada, akademisyenlerin proje konusunda üretken olmaları gerektiğini vurguladı.

Yapılan her proje çalışmasının akademisyenlerin konumunu arttırmanın yanı sıra insanlığa getirdiği faydaya değinen Profesör Doktor Atalan, “Yeni bir üniversite olmamıza rağmen son derece donanımlı bir laboratuvarımız var. Akademisyenlerimizin bu laboratuvarımızdan olabildiğince faydalanmaları gerekiyor.  Üniversitemiz artık fiziksel yapısını tamamladı. Kalite ise yayın ve projelerle ortaya çıkar. Size de bunları gerçekleştirmek kalıyor” şeklinde konuştu. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir