• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Mardin BİK'ten yeni bir hizmet daha
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin’in büyükşehir olmasıyla beraber 2 Mayıs’ta kurulan Basın İlan Kurumu (BİK) Mardin Şubesi, “Sarı Basın Kartı Projesi” ve “Barkot” uygulamasının ardından şimdi de gazetelerin okunurluklarını ve prestijlerini artırmak için düğmeye bastı.

Kentin farklı noktalarına ücretsiz gazete standı açan Basın İlan Kurumu (BİK) Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi, çalışmalarıyla ilgili İlke Haber Ajansı’na bilgi verdi. 

Yerel gazeteleri yarına hazırlamak adına başlattıkları çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Günbegi, “2015'de yeni projelerle daha iyi hizmet vermek noktasında programlarımızı hazırladık. Özellikle yerel gazetelerimizin tanıtımı ve okunurluk oranını artırmak için harekete geçtik. Bunun için ilk önce tüm gazetelerimizin içinde bulunduğu bir stant hazırladık. Bu standımız her gün kentin farklı noktalarına olacak ve gazetelerimiz ücretsiz bir şekilde halka ulaştırılacaktır. Çevredeki esnaflarla birlikte yoldan geçenler vatandaşlarımız gündemi ücretsiz olarak yerel gazetelerden takip edebilecekler.” (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir