• DOLAR 32.627
  • EURO 34.865
  • ALTIN 2493.864
  • ...
MÜSİAD Başkanından veda ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni, Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu 30 Ocak’ta yapılacak olan olağan genel kurula davet etti.

30 Ocak’ta görevi devredecek olan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni, Bursa Valisi Münir Karaloğlu’na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette 30 Ocak saat 15.30’da Hilton Bursa Convention Center’da yapılacak olan genel kurula Vali Karaloğlu’nu davet eden Çepni, “Bugün, sizlere hem veda ziyareti gerçekleştiriyor, hem de sizi Genel Başkanımız Sayın Nail Olpak ve genel merkez yöneticilerimizin katılım sağlayacağı genel kurulumuza davet etmek üzere buradayız” dedi.

Çepni, “MÜSİAD Bursa Şubesi’ndeki 5 yıllık görev süremiz boyunca, şehrimize birçok konuda katkılar sağladık. Bu 5 yıllık süre zarfında yerel yöneticilerimizle gayet uyumlu çalıştığımız kanaatindeyiz. Bursa Valiliğiniz döneminde sizlerle de her zaman istişarelerde bulunduk diye düşünüyorum. Sanırım bu istişarelerimiz neticesinde güzel sonuçlar elde ettik. Bu güzel ve örnek uyum, diliyorum önümüzdeki dönemde de sürer. 30 Ocak’ta görevimiz sona erse de bizler, her zaman sizlerin yanında ve destekçisiyiz. Bunu bilmenizi isterim” diye konuştu.

MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çepni ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rıdvan İmamoğlu ile Kemal Ermiş’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Vali Karaloğlu ise, Hasan Çepni ve beraberindekilere ziyaretleri ve bugüne kadarki uyumlu çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Vali Münir Karaloğlu, 30 Ocak’tan sonra oluşacak yeni MÜSİAD Bursa Şubesi yönetiminin de önemli işlere imza atacağına inandığını söyledi.

Ziyaretin sonunda MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni, Vali Münir Karaloğlu’na günün anısına vazo armağan etti.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir