• DOLAR 32.514
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2439.265
  • ...
Mudanya'ya yeni İmam Hatip
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mudanya’da hayırsever İmdat Kanberoğlu tarafından yaptırılacak olan İmam Hatip okulunun protokolü Valilik binasında düzenlenen törenle imzalandı.

İmza töreninde konuşan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, yapılacak olan İmam Hatip okulunun 2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılına yetiştirileceğini belirtti.  

İşadamı İmdat Kamberoğlu'nun yaptıracağı okul için teşekkür eden Vali Karaloğlu;  " İmdat Kanberoğlu ve oğlu Yücel Kamberoğlu ile beraberiz. Bugün yine, güzel bir protokol imzalayacağız.  Bu şehirde ticaret yapıp kazandığını, yine bu şehir için hayırlı bir işe harcıyorlar. 2016-2017 eğitim dönemine okulumuzun açılmasını temenni ediyoruz. Ben tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum. Yapılacak olan okulumuzdan inşallah insanlığa, vatana millete hayırlı güzel insanlar yetişir. Mudanya'da İmam Hatip okuluna ihtiyacımız var. Mevcut okulumuz eski, onunda yenilenmesi gerekiyor. Oraya da bir hayırseverimizi aradığımızı buradan duyuruyoruz." şeklinde konuştu.

Hayırsever işadamı İmdat Kanberoğlu ise "Kırk yıldır bu ülkeye, bu şehre hizmet ediyorum. Kırk yılın sonunda bu şehirden kazandıklarımı bu şehre hayır olarak geri bırakacağım." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir