• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mersin'de ses sanatçısı evinde ölü bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Devlet Klasik Türk Müziği sanatçısı olduğu belirtilen Muharrem Timur, Mersin’de yalnız başına yaşadığı evde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre, merkez Yenişehir ilçesi Limonluk Mahallesi 2483 Sokakta bulunan Fatih Apartmanı 10’uncu katında oturan ve kendisinden Cuma gününden beri haber alınamayan Muharrem Timur’un (50) arkadaşları bu sabah eve geldi. Kapıyı çalmalarına rağmen açan olmayınca durumdan şüphelenen arkadaşları polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, dairenin kapısını çilingir yardımı ile açtı. Kanepe üzerinde Timur’un hareketsiz yattığı gören polis, olay yerine sağlık ekibini çağırdı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından ses sanatçısının hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Timur’un hayatını kaybettiğini öğrenen arkadaşları apartman önünde gözyaşı döktü. Cesette herhangi bir kesici ya da delici ize rastlanmazken polis, kalp krizi ihtimali üzerinde duruyor.

Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Timur'un cesedi otopsi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Mersin Devlet Türk Müziği Korosunda şef olarak çalışan İbrahim Kaçıra, olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada; "Kendisi koromuzda ses sanatçısı idi. Cuma günü yeni yıl konseri adı altında kültür merkezinde konser vermişlerdi. Konsere çıktı. Biz yansıyan herhangi bir problemi yoktu. Arkadaşımız bekârdı. Hiç evlenmemişti" şeklinde konuştu. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir