• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İkizce köyünde Kuran Kursu açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kısa bir süre önce Eyyübiye Belediyesine dilekçe ile müracaat edip, yapımı durma noktasına gelen Kur`an Kursu için talepte bulunan İkizce Mahalle Muhtarı Adil Kılıç ve vatandaşların isteği,  yerine getirilerek Kur`an Kursu hizmete hazır hale getirildi. 

Durma noktasına gelen ve Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kur`an Kursu`nun açılışında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘`Kırsal mahallemizdeki insanlarımızın bizden istediği talepleri var. Bu taleplerin başında da malumunuz olduğu üzere taziye evleri geliyor, Kur`an kursları geliyor. Bu anlamda da yine bizim burada İkizce mahallemizde daha önce kabası vatandaşlarımız tarafından bitirilen bir inşaattayız. Daha sonrasında da bizler de Belediye olarak devir aldık. Ve buranın bütün ince işleri dâhil tüm eksiklikleri belediyemiz tarafından yapıldı. Bugün burada müftümüzle beraber hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Kur`an Kursu`nun açılışında konuşan ve Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür eden Eyyübiye İlçe Müftüsü Âdem Bodur ise , “Kur`an kurslarımızı önemsiyoruz. Neden önemsiyoruz çünkü Kur`an-ı öğrenmek demek, insanın kendisini öğrenmesi demektir. Kendisini öğrenen, kendisini tanıyan, çevresini tanır, toplumu tanır, insanı tanır. Ve her yönüyle uyumlu, geçimli bir insan olmayı öğrenmiş olur. Ondan dolayı Kur`an kurslarımızı önemsiyoruz.`` İfadelerini kullandı.

İkizce Mahalle Muhtarı Adem Kılıç da , ‘`Öncelikle Eyyübiye Belediyesi`nin yapmış olduğu hizmetlerinden ötürü Başkan Ekinci`ye, mahallemiz adına çok teşekkür ederiz. Gerek Kur`an Kursu olsun gerekse de diğer konularda bizlerden desteğini esirgemiyor. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz. `` ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir