• DOLAR 32.331
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2295.22
  • ...
SON DAKİKA
Adana`da belediye binalarına saldıranlar yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Belediyesi binalarına silahlı saldırı düzenlediği iddia edilen kişiler olayda kullanılan silahlarla birlikte yakalandı.

Adana Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre;  “22 Temmuz 2014 günü saat 07.00 sıralarında Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının yanında bulunan tiyatro binasının giriş kapısının kurşunlanması olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen A.S. ve H.E.K. isimli şüpheli şahıslar olayda kullandıkları av tüfeği ile birlikte yakalanmış ve olayı H.E.K. isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edilmiştir. H.E.K isimli şüpheli şahıs ifadesinde maaşlarının geç yatırılmasından dolayı av tüfeği ile ateş ettiğini beyan etmesi üzerine, şüpheli şahıslar Adli Mercilere sevk edilmişlerdir.” denildi.

Açıklamada, Çukurova Belediyesi binasının iki kez ayrı tarihte kurşunlanmasıyla ilgili olarak ise şöyle denildi, “30 Eylül 2014 günü saat 15.05 sıralarında İlimiz Çukurova Belediyesi hizmet binasının kurşunlanması olayı ile ilgili olarak, F.İ. isimli şahsın kurşunlama olayını gerçekleştirdiği, E.Y. ve F.S. isimli şahısların da kendisine yardımcı olduğu tespit edilmiştir. F.İ. isimli şüpheli şahıs ifadesinde olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalanmış olup kurşunlama olayını işten çıkarıldığı için yaptığını beyan etmesi üzerine şüpheli şahıslar Adli Mercilere sevk edilmişlerdir.” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan iki gün önce gece geç saatlerde Seyhan Belediyesi`ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili olarak da olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir