• DOLAR 32.583
  • EURO 34.827
  • ALTIN 2501.793
  • ...
GASKİ su yapılandırmasında 19 bin kişiye ulaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılandırmanın 3 yıl geriye dönük olduğunu ve vatandaşlardan bu borçlara sadık kalarak ödemelerini zamanında yapmasını isteyen GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, toplamda 19 bin 800 kişinin yapılandırmadan yararlandığını açıkladı. 19 bin 800 rakamının çok iyi bir rakam olduğuna vurgu yapan Sönmezler, bu rakamın içinde 66 resmi kurumun da olduğunu kaydetti.

Bu ödemelerin tekrar vatandaşa hizmet olarak döneceğini işaret eden Sönmezler, “Gaziantep’in yeni oluşan mahalleri ve gelişmekte oyan bölgeleri var. Bizim Gaziantepliler için önemli projelerimiz var. Bu projelerimizi hayata geçirmek için vatandaşlarımızın da ödemelerini zamanında yapmaları gerekmektedir.” dedi.

2011 yılını baz alarak 6 bin kişinin gelmesini düşünürken 20 bine yakın kişinin yapılandırmaya geldiğini dile getiren Sönmezler, “Açıkçası düşündüğümüzün çok üstünde bir kampanya oldu. Biz de çeşitli kampanyalar yaptık. Vatandaşlarımızdan yapılandırmaya katılmalarını ve sahip çıkmalarını istemiştik. Şuan ki değerlerden ve rakamlardan memnunuz. 36 aya düşen yapılandırma rakamlarının ödenmesi onlar ve bizim için de önem arz etmektedir.” ifadelerini kullandı.

GASKİ olarak tüm ilçelerde şube müdürlüklerimizi tamamladıklarını belirten Sönmezler, “Buralarda eskiden köy olup şimdilerde mahalle olan tüm yerleşim birimlerinin altyapı hizmetlerini yapıyoruz. Buralardaki arıza çalışmalarının yanında önce fizibilite çalışması yapıp daha sonra proje ve en sonunda da inşaat çalışmasını yapıyoruz. 2015 yılı içerisinde köyden mahalleye dönüşen bölgelerimizde çalışmalarımızı arttıracağız. Gaziantep merkezinde hangi standartlarımız varsa aynı standartları ilçelerimizde ki mahallelerimizde de sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir