• DOLAR 32.511
  • EURO 34.896
  • ALTIN 2485.032
  • ...
Nuh Eğitim Der yetimleri sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şırnak Nuh Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği (Nuh Eğitim Der) , Avrupa Yetim Der`in gönderdiği maddi destekli yardımı, Şırnak merkezdeki muhtaç ailelere ulaştırdı.

Şubat ayında da yardım faaliyetlerinin sürdüğünü belirten Nuh Eğitim Der Yardım Komisyonu Başkanı Zekeriya Tatar,   “Avrupa Yetim Der`in Şubat ayında gönderdiği nakdi yardımı aldık ve o yardımları maddi durumu elverişli olmayan özellikle yetimleri olan ailelere ulaştırdık. Avrupa Yetim Der`e gönderdikleri yardımlardan dolayı teşekkür ediyoruz.Allah yardımları kabul etsin.” dedi.

Yardımlaşma ve dayanışma derneği olduklarını ifade eden Tatar, açıklamasının devamında şöyle dedi: “Tarafımıza ulaşan ve kendi bünyemizde toplanan bu yardımları, ihtiyaç sahiplerine düzenli olarak dağıtıp hayır dualarını alıyoruz. Şırnak`ta yardıma muhtaç çok insan var. Biz isteriz ki dernek olarak daha çok aileye gidelim ve yardımda bulunalım. İmkânlarımızın kısıtlı olmasından dolayı bunu gerçekleştiremiyoruz.” şeklinde konuştu.

Nakdi yardımı alan ailelerden Ömer Zeyrek, yardımlardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Avrupa Yetim Der`in hemen hemen her ay düzenli gönderilen nakdi yardımı Nuh Eğtim Der aracılığı ile alıyoruz. Ayrıca Nuh Eğitim Der`in gıda yardımları da tarafımıza ulaşmaktadır.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir