• DOLAR 32.51
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2497.742
  • ...
Muş HÜDA PAR Birinci Olağan Kongresi yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Birici Olağan Merkez İlçe Kongresi yapıldı.  Merkez İlçe Başkanlığına eski başkan Yasin Toplu tekrardan seçilerek güven tazeledi.

Kongre Hür dava Partisi  (HÜDA PAR) parti binasında gerçekleşti. Toplantıya parti yetkilileri üye ve gönüllüleri katıldı. Kongre Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Kur''an-ı Kerim tilavetinden sonra kongre partinin faaliyet ve mali raporunun okunmasıyla devam etti. Daha sonra Merkez İlçe Başkanlığı için oylamaya geçildi. Yapılan oylamanın ardından başkanlığa tek aday olan Yasin toplu yeniden Başkan seçildi.

Seçimin ardından katılımcılara bir teşekkür konuşması yapan Başkan Toplu, "Biz bu parti bünyesinde hizmet etmeye gönlümüz ve irademizle karar verdik. Çünkü bu partinin programı bölgenin Müslüman halkının temsiliyetini yapmıştır. Muhakkak ki gayemiz hak ve adalet çerçevesinde, Muş HÜDA PAR Teşkilatı olarak halkımızın maddi manevi tüm hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak en güzel bir şekilde halkımıza hizmet etmeye çalışacağız. Katılım ve teveccühlerinizden dolayı teşekkür ederiz.'' dedi.

Kongre,  yapılan duanın ardından sona erdi. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir