• DOLAR 32.476
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2437.775
  • ...
Sabancı Merkez Caminde Seher Buluşması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana`da “Seher Vakti” buluşmalarına devam ediliyor. Pazar günkü buluşmaya İl Müftüsü Arif Gökce, Seyhan Müftü Vekili İbrahim Öztürk, din görevlileri, müftülük personelleri, öğrenciler ve halk katıldı.

Sabah namazı için camiye gelen cemaat önce okunan Kur`an-ı Kerimi dinledi. Daha sonra Sabah namazı İmamla birlikte eda edildikten sonra dua edildi.

Hadislerden örnekle sabah namazının önemine değinen İl Müftüsü Arif Gökce, “Bu uygulamadan cemaatimiz çok memnun, bizde cemaatimizin Camilere seher vaktinde akın etmesinden son derece memnunuz. Allah hepsinden razı olsun. İl Müftülüğü olarak Sabancı Merkez Camiinde başlattığımız Hadis Sohbetleri ve dua programımız Mayıs yayına kadar devam edecektir. Tüm Adana halkımızı sabah namazının manevi atmosferini birlikte yaşamaya davet ediyoruz. Ayrıca burada sabah namazı için camiye gelen cemaatimize Pazar günleri sabah kahvaltısı ikram edilmektedir. Ben emeği geçenleri kutluyorum, görevlilerimize ve ayrıca cemaatimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Program Seyhan Müftü Vekili İbrahim Öztürk`ün duasıyla son buldu. Sabah namazı için Camiye gelen cemaatin yapılan uygulamadan son derece memnun olduğu gözlendi.

Uluyol Camiinde Çocukların Sabah Namazı Buluşması

Öte yandan Çukurova İlçe Müftülüğüne bağlı Belediye Evleri Mahallesi`nde bulunan Uluyol Camiinde Din Görevlisi Adil Satan`ın çocukları ve gençleri camiye teşvik etmek için başlattığı 'Haydi Çocuklar Babanızla Sabah Namazında Buluşalım' Projesi kapsamında Cumartesi günü Camide bir buluşma gerçekleşti.

Sabah namazını müteakiben İl Müftüsü Arif Gökce ve Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi Psikologlarından Gürdal Görhan, çocukların camiye teşvikleri konusunda kısa birer konuşma yaptı.

Günün aydınlanmasıyla birlikte, Cami bahçesinde hazırlanan kahvaltı çocuklara ikram edildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir