• DOLAR 32.557
  • EURO 34.921
  • ALTIN 2427.115
  • ...
İcazet programına davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Alimler ve Medreseler Birliği (İTTİHAD) tarafından, İslami ilimler alanında verilen eğitimlerini tamamlayarak icazet almaya hak kazanan 78 âlime kız için 18 Ocak Pazar saat 12.00`da, Pazaryeri Mahallesi Vural Düğün Salonu`nda düzenlenecek merasim programına tüm bayanlar davet edildi.

2014 yılında 144 öğrencinin icazet aldığı ve kamuoyunda büyük heyecan uyandıran ayrıca mütedeyyin bölge halkı tarafından büyük takdir toplayan icazet programından sonra, bu yıl da 18 Ocak`ta düzenlenecek olan icazet merasiminde, medrese eğitimlerini başarıyla tamamlayan 78 âlime daha icazetlerini alacak.

İcazet merasimi hakkında bilgi veren Alimler ve Medreseler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi M. Ali Altun, “Allah`ın izniyle yarın Batman`da 78 kızımız medrese eğitimlerini bitirerek icazetlerini alacaklar. Program adına yapılması gereken tüm hazırlıklarımız şuanda bitmiş durumdadır. Batmanlı tüm bayanları, bacılarımızı ve annelerimizi bu programa davet ediyoruz. Allah`ın izniyle Batman`a yakışır Batman halkına yakışır ve onur duyacağı bir merasim olacağına inanıyoruz. Rabbimizden temennimiz, bu merasimlerin halkımıza, bölgemize ve tüm insanımıza hayırlar getirmesidir. İnşallah bu merasimler ilk olmayacağı gibi sonda olmayacaktır. Bundan önce de yine halkımızın büyük iftiharla bahsettiği ve kamuoyunda büyük bir yankı uyandıran icazet programlarımız olmuştur. Bu da onların bir devamıdır. Katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi .(M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir