• DOLAR 32.554
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2427.925
  • ...
Peygamber Sevdalıları `Peygamber`e Saygı Mitingi` düzenleyecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Peygamber Sevdalıları Diyarbakır İl Koordinatörü Cemil Cahit Ünsal, Fransa`da yayım yapan Charlie Hebdo Dergisi`nin Hz. Muhammed`e (S.A.V) yönelik hakaret içerikli karikatür yayımlamasını düzenleyecekleri ‘Peygamber`e Saygı Mitingi` ile lanetleyeceklerini açıkladı.

25 Ocak 2015 tarihinde Yenişehir ilçesi İstasyon Meydanı`nda düzenlenecek mitingle ilgili İlke Haber Ajansı`na (İLKHA) açıklama yapan Ünsal, Peygamber sevdalısı herkesi mitinge davet ettiklerini söyledi.

‘Peygamber`e Saygı Mitingi` için hazırlıklara devam ettiklerini ifade eden Ünsal, “07 Ocak 2015 tarihinde Fransa`daki malum saldırıdan sonra İslam düşmanları el birliği etmişçesine Peygamber Efendimize (S.A.V) karşı hakaret etmeye giriştiler. Bu saldırı hakaretler, dünyanın her tarafına yayılmaya çalışılıyor. Türkiye`deki bazı basın-yayın kuruluşları da buna alet oldular. Söz konusu hakaretlere basın açıklamaları ile tepki veriliyor. Bunlar değerli ama yetersizdir. Peygamber Sevdalıları platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü olarak tepkimizi daha büyük vermek amacıyla bir miting yapmayı uygun gördük. Resmi müracaatlarımızı gerçekleştirdik ve hazırlıklarımız büyük hızla devam etmektedir. Kutsallarımıza karşı yapılan bu saldırıya tepki gösteren İslami camialar, kanaat önderleri ve duyarlı herkesi düzenleyeceğimiz mitinge davet ediyoruz.” dedi. (Hamza Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir