• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Peygambere hakarete Gaziantep`ten kitlesel kınama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslam dinine yönelik yayımladığı hakaret içerikli karikatürlerle Müslümanların tepkisini üzerine çeken Charlie Hebdo adlı dergisinin, Hz. Muhammed`e (sav) hakaret etmesi, Gaziantep`te kitlesel basın açıklamasıyla kınanacak.

İslam düşmanlarının, Hz. Muhammed'in (sav) şahsiyetine karşı, derin kin ve düşmanlıklarını bir kez daha sahnelediklerine dikkat çekilen açıklamada, “Peygamberimize karşı yapılan bu küstahça hakaret, büyük şeytan Amerika ve Siyonist İsrail'in ortaklaşa yaptığı tezgah sonucu olmuştur. Bu olay bir kez daha göstermiştir ki, yeryüzünün zalimleri, bozgunculuk yapmak, fitne çıkarmak ve yeryüzünü fesada vermek için yeni bir tuzakla, yeni bir kirli oyunla tekrar sahnedeler.”denildi.

Açıklamanın devamında, “Adaletin, hak ve özgürlüklerin, insanlık onuruna dair tüm yüce değerlerin son temsilcisi olan Aziz İslam'a ve O'nun âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimize yapılan hakaretleri yarın yapacağımız kitlesel basın açıklamasıyla tel`in edeceğiz.”ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın sonunda, tüm Peygamber Sevdalısı halkımızı ve basın mensuplarını yapılacak olan kitlesel basın açıklamasına davet ediyoruz.”denildi.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir