• DOLAR 32.576
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2496.486
  • ...
Peygamber Sevdalıları Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu, birçok ilde düzenlenecek olan 2015 Kutlu Doğum Siyer Sınavı`nın tanıtım ziyaretlerine devam ediyor. Platformun Gaziantep Koordinatörlüğünden bir heyet, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci`yi makamında ziyaret etti.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep Koordinatörü Mehmet Nakşî Erat, platform basın sözcüsü Ökkeş Korkmaz ve platforma üye derneklerden Rehber Der Başkanı Mustafa Kaya hazır bulundu.

Platform koordinatörü Erat, 2014 Kutlu Doğum Siyer Sınavı`na gösterdikleri katkılarından dolayı Milli Eğitim Müdürü Ekinci`ye teşekkür ederek, aynı desteği bu yılki düzenlenecek olan sınav için de beklediklerini dile getirdi.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekinci`de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eğer Peygamber`i bilip ve O`nu hakkıyla anlayabilseydik bu gün yaşadığımız sorun ve sıkıntıları, bu çağın hastalıklarını acaba yaşar mıydık? Diye düşünüyorum. Bunun çaresi ise Peygamber Efendimizi tanımak, O`nu gerçekten anlayabilmek, O`nu sevmek ve O`nun yolunda gitmektir. Peygamber Sevdalılarının bu ziyaretini önemsiyorum.” dedi. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir