• DOLAR 32.381
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2326.06
  • ...
Batman'da Siyer Sınavı için stant açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye genelinde organize edilen Kutlu Doğum Siyer Sınavı için Batman’da faaliyetlerde bulunan Sevgi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (Sevgi-Der) sınav için kayıt standı açtı.

Batman Gülistan Caddesi Özgürlük Anıtı yanında açılan stant, mesai saatleri arasında on gün boyunca açık kalacağı belirtildi.

Konuyla ilgi bilgi veren Sevgi-Der üyesi Fahrettin Turgut, “Peygamber Sevdalıları Platforma üye olan Sevgi-Der tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Kutlu Doğum Siyer Sınavı için standımızı Gülistan Caddesinde bugün itibarıyla açtık. On gün boyunca standımız mesai saatleri içerisinde açık olacaktır.” dedi. 

Sınav için son başvuru tarihinin 25 Ocak olduğunu hatırlatan Turgut, siyer sınavına katılmak isteyenlerin kayıtlarını en kısa sürede yaptırmaları gerektiğini belirtti.

Siyer Sınavının 1 Şubat Pazar Günü 10.00 -12.00 saatleri arasında erkek/kadınlar için ayrı okullarda tek oturumda yapılacağını ifade eden Turgut, sınavın ödülleri ve detayları hakkında bilgi edinmek isteyenlerin,www.peygambersevdalilari.com sitesinden öğrenebileceklerini söyledi. 

Açılan standa siyer sınavı için kaydını yapan Mahmut Sami Aydın ise “Dört senedir düzenlenen siyer sınavına ilk defa gireceğim. Peygamber Efendimizin hayatını araştırmak bizim için güzel bir duygu. Tüm Müslümanlar Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmeli, onu örnek almalı ve hayatında yaşamalıdır.” şeklinde konuştu.  (M. Sait Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir