• DOLAR 32.458
  • EURO 34.766
  • ALTIN 2439.947
  • ...
Kürdistanlı Bakan`dan Doğruhaber`e ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Doğruhaber / Erkam Yavuz 

Kürdistan Tarım Bakanı Abdülsettar Mecid, bir dizi temaslar için geldiği İstanbul`da Gazetemizi ziyaret etti.

Beraberinde bir heyetle Gazetemizi ziyaret eden Tarım Bakanı Mecid`i, Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Sait Özcan, gazete yazarlarımız Abdulhakim Sonkaya ve Hasan Sabaz`ın yanı sıra İnzar Dergisi Sahibi M. Zeki Ergin karşıladı.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kürdistan`daki ve Bölgesel gelişmeler konuşuldu. Tarım Bakanı Mecid`i, görüşmede, bir süredir Irak`ta devam eden çatışmaların Kürdistan`a etkisi, merkezi Bağdat yönetimi ile ilişkiler ve petrol anlaşmazlığı hakkında bilgileri paylaştı. Kürdistan yönetimi ile Türkiye`nin iyi ilişkiler içerisinde bulunduğunu belirten Bakan Mecid, ilişkilerin artarak devam etmesi gerektiğini ifade etti.

Doğruhaber Gazetesi`nin çalışmaları hakkında konuşan gazetemizin yazıişleri müdürü Mehmet Sait Özcan da Kürdistan bölgesindeki gelişmeleri büyük bir ilgiyle takip ettiklerini dile getirdi. Gazetenin çalışmalarından da söz eden Özcan, İslami yayın çizgisinde hareket eden Doğru medya olarak kısıtlı imkanlarla ancak büyük bir özveriyle hareket ettiklerini dile getirdi. Özcan, bölgesel gelişmeleri doğru ve hızlı bir şekilde okuyucuyla buluşturmak için ilişkilerin geliştirilmesi gerektiğine de vurgu yaptı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir