• DOLAR 32.38
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2326.131
  • ...
Kozluk İlim Der temsilcilik açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kozlukta yaptığı yardım faaliyetleri, Kutlu doğum programları, sosyal ve kültürel etkinliklerle adını sıkça duyuran İlim Der, halkın yoğun teveccühünden dolayı Üçyol Mevkiinde ikinci bir temsilcilik açtı.

Yatsı namazından sonra yapılan açılış programına yoğun bir katılımın olduğu gözlendi. Dernek Başkanı Abdulcelil Bala’nın kısa bir konuşmasıyla başlayan program Kuran’ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Derneklerinin kuruluş amaçlarından ve yaptığı faaliyetlerinden kısa bir kesit sunan Bala, derneklerinin ilk başta İmam Hatip Okullarını canlandırma temelli ortaya çıktığını ifade etti.

Programa konuşmacı olarak katılan İlçe Müftüsü Zeynelabidin Çınar, Ku’an’ı Kerim’den kesitler sunarak müminlerin özelliklerine değindi.

Konuşmasında televizyon ve medyanın, gençlerin tamamının kanalize edildiği bir bölge haline getirildiğini ifade eden Çınar, özellikle zamanın gençlerine yönelik ahlaksızlık planlarına dikkat çekti.

Gençlerin zevk ve aşkı farklı boyutlarda aradığının altını çizen Çınar, gençlerin zevklerine hitap edilerek ifşa edilen ahlaksız planlarına, bir de kılıflar uydurulmaya çalışıldığını belirtti.

Yapılan konuşmadan sonra program katılımcılara verilen ikramlarla son buldu.   (Muhammed Said Aksoy-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir