• DOLAR 32.558
  • EURO 35.053
  • ALTIN 2428.435
  • ...
Şiddet gören kadına, mahkeme çıkışında kocası saldırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay  bugün saat 16.00 sıralarında Taşpazar Mahallesinde bulunan Aksaray Adliyesinin önünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, ev hanımı olan Hayriye Taşkın (29), şiddet gördüğü kocasından geçen Eylül ayında boşandı. Eski eşi tarafından sürekli rahatsız edildiği gerekçesi ile polis merkezine gidip hakkında yaptığı şikâyetinin ardından korumaya alınan Taşkın, açtığı davanın duruşması için bu gün adliyeye gitti. Duruşmaya eski eşi Yavuz D. (31) de  katıldı. Duruşma sonrası sinirlenen Yavuz D.,  eski eşine saldırarak boğazı ve sol kolundan bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan Taşkın, çevredeki  vatandaşlar tarafından çağırılan ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yerinden kaçan saldırgan koca kısa süre içerisinde polis ekiplerince yakalanıp gözaltına alındı. Yavuz D.  sağlık kontrolü için özel bir hastaneye götürüldü. Kapıda bekleyen gazetecilerin görüntü almasını engellemek için zanlıyı arka kapıdan çıkardı.

“Seni öldüreceğim”

Tedavi altına alınan Taşkın’ın, eşinin sürekli kendisini rahatsız ettiğini ve bu yüzden karakola gidip şikayetçi olduğunu, ve halen kendisi hakkında koruma kararı olduğunu, eski eşinin de hakim tarafından 4.5 bin TL tazminat ödemeye mahkum edildiği, bu yüzden eski eşinin kendisini ‘seni öldüreceğim’ şeklinde tehdit ettiğini ve adliye çıkışında da kendisini bıçakladığını dediği öğrenildi.

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor. (Ömer Yıldırım-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir