• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Tarım toplantısında, yaşanan sorunlar ele alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Tarım İl Müdürlüğü 2014 yılı değerlendirme toplantısını yaptı. Toplantıda 2014 yılında gerçekleştiren faaliyetler ve bu faaliyetleri gerçekleştirirken karşılaşılan sorunlar ve eksikliklerin değerlendirilmesi ele alındı.

Tarım İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya Muş Tarım İl Ergün Çolakoğlu, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Gündoğdu, Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katıldı.

Toplantıda Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleriyle, 2014 yılında gerçekleştiren faaliyetler ve bu faaliyetleri gerçekleştirirken karşılaşılan sorunlar ve eksiklikler  değerlendirildi.

Toplantıda konuşan Muş Tarım İl Müdürü Çolakoğlu, yapılan çalışmaların etkin ve düzenli bir şekilde işleyebilmesi için, önceden planlamanın yapılması gerektiğini ve hazırlanan plan doğrultusunda hareket edildiği takdirde kaynakların daha etkin ve verimli kullanılabileceğine dikkat çekti.

Çalışmaların, kurumun misyon ve vizyonuna yakışır şekilde işlemesi ve mesaiye riayet konusunda daha hassas davranılması gerektiğinin altını çizen Çolakoğlu, çiftçinin yıl boyu destekleme faaliyetlerinden de haberdar edilmesi için SMS sitemi kurulması gerektiğini söyledi.

Toplantı, 2015 Yılında uygulanması planlanan faaliyetler ile ilgili amaç ve hedeflerin belirlenmesi amacıyla yapılan istişarenin ardından sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir